Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Adhezor fekete 1L

Ár:
6.789 Ft (5.346 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt

MŰSZAKI ADATOK

Felépítés: Egykomponensű, akrilát alapú, cinkfoszfát tartalmú, gyorsan száradókorróziógátló festék. Alkalmazási terület: Elsősorban acél, horganyzott acél, horgany és alumínium felületek festésére használható. Fa, pala, beton és vörösréz felületre is felhordható, kültéren, beltéren egyaránt alkalmazható. Egy rétegben felhordva is védelmet biztosít.

BEVONAT
Száradási idő: (20 °C-on)
porszáraz: 30 perc
ragadás mentes (fogásra száraz) 1 óra
száraz: 24 óra
Átvonhatóság: (20 °C-on) önmagával, 30 perc után
Fényesség: selyem matt

HASZNÁLAT
Felület előkészítés: A fém- és acél felületeket oxidmentesíteni és zsírtalanítani szükséges. Frissen horganyzott felület festése esetén a felületen maradt cink-sókat a felület enyhe borzolásával el kell távolítani. Egyéb felület esetén portalanítás szükséges.
Felhordási mód: A festéket felhasználás előtt gondosan fel kell keverni. A festéket ADHEZOR aktív hígító 535-tel festési konzisztenciára szükséges beállítani és ecseteléssel, hengerezéssel vagy szórással (préslevegős és airless szórás egyaránt alkalmazható) kell felhordani. Általában az egy rétegben felvitt, 40-60 µm vastagságú bevonat önmagában is kielégítő védelmet biztosít. Nagyobb igénybevétel esetén célszerűkét rétegű bevonatot kialakítani. A termék alkalmazása során egyéni védőfelszerelés (gumikesztyű, védőszemüveg,védőruha) használata javasolt. Átvonhatóság: Többrétegű bevonat esetén a rétegek minimum 30 perces száradási időkkel hordhatók fel.
Hígítás: ADHEZOR aktív hígító 535-tel.
A hígított festéket 24 órán belül fel kell használni!
Tárolási, garanciális idő: Az MSZ 13910 előírása szerint, hibátlan göngyölegben tárolva,
a gyártástól számított 24 hónap, hígító esetén 18 hónap.

Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés